God of War film? Egy plakát már van hozzá!

2019. február 11.
5.8211
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár egyelőre legfeljebb nagyon halovány reménysugarak vannak arra nézve, hogy Kratos kalandjait egyszer valamikor mozifilmes formában is viszontláthatjuk majd, azonban ha ez mégis megtörténhet, egy plakátunk máris van hozzá.

Persze nem hivatalos, ellenben mégis foglalkozunk vele, aminek az oka nem más, minthogy egy Reddit-felhasználónak sikerült olyan minőségi és látványos posztert készítenie egy fiktív filmadaptációhoz, hogy ha valamikor elkészülne egy ilyen, nem is nagyon kellene már plakátkészítésre költenie a Sony-nak.

A "someonesleeping" fantázianéven megismert alkotó ugyanis olyan zseniálisan megfogta a játék hangulatát, miközben felvonultatta a központi szereplőket, és az egészet profi plakátkészítőket megszégyenítő minőséggel és beállításokkal társította, hogy a végeredmény láttán csak megemelni tudjuk a kalapunkat.

God of War film? Egy plakát már van hozzá! - 2. kép

1 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jó lett amúgy!

válasz erre
God of War (2018)
18.098 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaMarduk profiljamarco profiljaFáraó profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljamarco profiljaiPet profiljarDAVE profiljaDrThezeus profiljagery1113 profiljaManiac profilja