Goblin Menace alcímmel készül a Trine 2 legújabb kiegészítője

2012. augusztus 17.
2.2251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Frozenbyte csapata a gamescom 2012 keretein belül bejelentette, hogy a háttérben egy vaskos Trine 2 expanzión dolgozik a teljes fejlesztőcsapat, amelyet a kölni leleplezés alatt a Goblin Menace alcímmel mutattak be a készítők.

A bővítményről egyelőre még csak címszavakban beszéltek, de így is kiderült, hogy a kampány hat vadonatúj pályával fog gazdagodni, mindemellett pedig új képességek is előkerülnek, amelyeket majd az alapjátékban is előhívhatunk a kiegészítő feltelepítését követően.

A Trine 2: Goblin Menace esetében más információnk nem érkezett, arra azonban még mérget vehetünk, hogy az utóbbi évek egyik legemlékezetesebb, fejtörőkön alapuló platformerének ezen bővítménye PC-re, Macintosh-ra és Linuxra is meg fog jelenni, méghozzá egy időpontban.

Hogy ez az időpont mikor lesz, azt egyelőre még nem tudjuk, de a Frozenbyte bemutatott egy trailert is a kiegészítésről, amit természetesen itt és most magad is megtekinthetsz, amennyiben kíváncsi vagy rá és szeretnél többet megtudni a Goblin Menace-ről.

#tv#
Trine 2 expanzión dolgozik a teljes fejlesztőcsapat, amelyet a kölni leleplezés alatt a Goblin Menace alcímmel mutattak be a készítők.'>
3 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 8 hónapja és 2 napja

ehhez jöhet a DLC

válasz erre

AngryKnight

11 éve, 8 hónapja és 2 napja

nálam is

válasz erre

badam10

11 éve, 8 hónapja és 2 napja

Trine 2: nagy kedvencröhögő smiley

válasz erre
Trine 2
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja