Gobliiins 4: Bemutatkoznak a karakterek

2009. április 03.
4.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gobliiins sorozat már-már kultikus tiszteletet vívott ki magának az idők folyamán, hiszen az első rész még valamikor a 90-es évek elején látott napvilágot, és írta be magát a logikai kalandjátékok nagykönyvébe.

Az alkotás elsődlegesen az idétlen humorával lopta be magát az emberek szívébe, a legendát pedig hamarosan ismét feltámasztják, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen a jelenlegi fejlesztők visszatérnek a gyökerekhez, ami kifejezetten jót fog tenni a Gobliiins névnek, hiszen a harmadik résszel már nagyon megfáradt a franchise.

A friss trailer alapján viszont a negyedik rész újra hozza majd az elvárt szintet, ugyanis a karakterek bemutatására koncentráló videón aki nem fogja a hasát a nevetéstől, az minden bizonnyal mániákus depresszióban szenved.

Az idétlen, de szeretni való három főhős (Sítucco, Tschups és Astranius) irányítása alatt a goblin király szolgálatába fogunk szegődni, hogy megkeressük az uralkodó elveszett házi kedvencét. Az út természetesen nem lesz rövid, a három karaktert összehangolva kell végigjárni, de közben szem nem marad majd szárazon, ez biztos.

A hírek szerint, még áprilisban megjelenik a játék, méghozzá a Kalypso Media gondozásában. Ha szeretnéd megnézni, milyen karakterekkel fogsz találkozni a Gobliiins 4-ben, ne habozz megnézni a frissen befutott videót.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 13 napja

hihetetlen,h sehol sincs a teljes verzióhoz magyarosítás hát....meglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja