Gobliiins 4: Aranyos, gyagyás és kipróbálható

2009. május 05.
2.3551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kis goblinok megérkeztek, hogy ügyetlenségükkel és butuska viselkedésükkel immáron negyedszer is elkápráztassák a játékosokat.

A történet ott kezdődik, hogy kis goblinjaink uralkodója elhagyja házi kedvencét, de nem is sejti, hogy a háttérben többről van szó, mint szimpla eltűnésről. Három kedvenc ügyefogyott goblinját persze rögtön az eltűnt felkutatására küldi, innentől pedig már a miénk lesz az irányítás, hogy a különböző képességekkel felruházott kis gagyásokat tökéletesen összehangolva, megoldjuk a fejtörőket, és nagyokat nevessük ügyetlenkedéseiken.

Ha szeretnél egy igazán vicces játékba belekóstolni, amelynek a koncepciója fentebb lett felvázolva, akkor nincs más dolgod, mint az alábbi linkre kattintva letölteni a kipróbálható verziót. A 100 MB-ot kóstáló demóban egy kis bepillantást kaphatunk a három goblin életébe, megtudhatjuk az alapkonfliktus minden apróságát, és természetesen néhány (kifejezetten németes) humorral is összefuthatunk, hogy megdolgoztassuk kicsit a rekeszizmainkat. Ha nem a vért és az erőszakot keresed egy videojátékban, akkor kattints a linkre, és próbáld ki a Gobliiins 4-et.

Gobliiins 4 demó
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja adambalonyi profilja