Goat Simulator: mekegjetek az űrben! (trailer)

2016. május 26.
2.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Coffe Stain Studios munkatársai egy újabb DLC-t jelentettek be váratlanul a Goat Simulator-hoz, amely a Waste of Space címre hallgat, és számtalan érdekessége közül az egyik legnagyobb, hogy még ma megjelenik PC-re, Android-ra és iOS-rendszerekre is.
 

A kérdéses kiegészítő egyenesen az űrbe repíti majd el a kecskeszimulátor kedvelőit, akik rengeteg új kalandot élhetnek majd át a csillagok között, miközben találnak majd utalást a Star Wars-ra, a Star Trek-re, a Mass Effect-sorozatra, de még Arnold Schwarzeneggerre is.

A Goat Simulator: Waste of Space a sorozat eddigi legnagyobb térképével kecsegtet, ami nem meglepő, hiszen bolygókat fedezhetünk fel benne, sőt teljes űrkolóniák építésében nyújthatunk segítséget, de ha még többre lennél kíváncsi a kérdéses DLC kapcsán, az alábbi trailer talán választ ad még néhány kérdésedre.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

5 éve, 10 hónapja és 19 napja

Ezeket is megcsapta a pénz szaga. Eredetileg nem is játéknak szánták, ahhoz képest elég szép támogatást tolnak mögé. Ahelyett, hogy egy értelmes játékot készítenének. Ahogy nézem a trilert, annyira nem kutyaütők.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 10 hónapja és 19 napja

Véletlenül fent van a gépen a telepítője az alapjátéknak... és véletlenül elindult... hát most már nincs mit tenni megnézem magamnak a játékot.

válasz erre

marco

5 éve, 10 hónapja és 19 napja

Szedem.

válasz erre

Santonio

5 éve, 10 hónapja és 19 napja

Neeeeeeeeeeee!!!! Az alap is nagyon beteg de ez. Ez ááááááááá!!!!!

válasz erre
Goat Simulator
1.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt