Global Agenda: Ingyenes trial a Steamen

2010. április 15.
1.8421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hi-Rez Studios értő kezei alatt formálódott Global Agenda MMORPG sokakat meglepett, amikor indulását követően az élre verekedte magát, és hosszú hetekig a Steam eladási listáinak előkelő helyein tartózkodott.

Az illetékesek, hogy megköszönjék a fanatikusoknak a töretlen támogatást, ki is tolták a játék ingyenes használati idejét egy hónappal, azonban ez az akció április elejétől már nem él, így a havidíjat mindenkinek kötelezően meg kell fizetnie. A mögöttesek viszont most az új játékosok toborzását tartják elsődlegesen szem előtt, lévén a Steamen letölthetővé vált a program ingyenes trial változata.

Ez a tulajdonképpeni demónak is betudható matéria a hír végén megtalálható linken érhető el, és mindenki számára tölthető, aki úgy gondolja, hogy kíváncsi egy 22. században játszódó, titkos ügynököket a középpontba helyező MMO-ra. A trial letöltése után akár nyolc karaktert is indíthatunk, és mindegyikkel egészen a 15-ös szintig fejlődhetünk, így tehát bőven lesz időnk megtapasztalni a játék minden szépségét és jóságát, ha pedig megtetszett a végeredmény, 30 euró ellenében a teljes verzióhoz is hozzájuthatunk a Steam rendszerén. Ha azonban egyelőre csak az ingyenes trial érdekel, kattints az alábbi linkre:

Global Agenda ingyenes trial
Global Agenda MMORPG sokakat meglepett, amikor indulását követően az élre verekedte magát, és hosszú hetekig a Steam eladási listáinak előkelő helyein tartózkodott.'>
nincs még hozzászólás

Global Agenda
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja