Gillian Anderson a legfrissebb Star Citizen fejlesztői napló sztárja

2016. január 22.
4.4171
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igazi sztár, név szerint Gillian Anderson - az X-Akták Scully-járól van szó, ha másképp nem tudnánk - is szerepet kap majd a Star Citizen keretein belül, amiről már korábban is hallhattunk, egy fejlesztői naplónak köszönhetően azonban most láthatjuk is őt egy kicsit.

A fejlesztők ugyanis nyilvánosságra hozták azokat a felvételeket, amelyeken Gillian mo-cap ruhába öltözve, éppen a Star Citizen egyjátékos porciójának, a Squadron 42-nek az egyes jeleneteit rögzíti a stábbal, sőt mi több, a felvételek között egy interjúban még érdekes információkat is elmond nekünk ezzel kapcsolatban.

Gillian Anderson mellett egyébiránt más hírességek is felbukkannak majd hangjukkal és alakjukkal a Star Citizen keretein belül, így a színészek között például Gary Oldman és Mark Strong is megtalálhatók lesznek.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Imperator

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

kpal írta:
Újra fénybe került az X-akták sorozattal és most ez . Jó újra látni.
Mondjuk mostanában elég felkapott lett, szerepelt a Hannibalban főszereplőként meg van most egy másik sorozat is, ahol szintén szerepel.

válasz erre

kpal

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Újra fénybe került az X-akták sorozattal és most ez . Jó újra látni.

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát ez tök jó! Remélem, jó játék lesz!

válasz erre
Star Citizen
nincs ár
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljacsirkee profiljakpal profilja5t3v3nk3 profiljapetike737 profiljarDAVE profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljakulacs profiljaturatur profiljaAkhad profiljaWarriorAutobot profilja