G.I. Joe: The Rise Of Cobra: Képek a frontról

2009. március 13.
4.1021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A G.I.

Joe élőszereplős mozijával egy időben érkezik egy játékadaptáció is, amelyet az Electronic Arts fog a polcokra segíteni, valamikor a nyár folyamán. Az anyagot az amerikai játék óriás minden divatos platformra kihozza majd, hűen üzletpolitikájához. A játék, a korábbi bejelentésben megfogalmazottak alapján nem egy direkt átültetésként mutatkozik majd be, hanem az ezüstvászonra vetített cselekményt fogja tovább gördíteni a játékosok által.

A Rise Of The Cobra-ban tizenkét, egymástól eltérő képességekkel és külsővel rendelkező katona közül válogathatunk kedvünkre, és ha vágyunk támad, kooperálhatunk egy barátunkkal is, teljes képernyős megoldásban. A Hasbro és a Paramount Pictures visszarántja a köztudatba a régi brand-et, az Electronic Arts pedig elhozza interaktív formában a kőkemény, katonai akciót, fegyverek és járművek garmadájával.

Befutott néhány képkocka a nyárra esedékes anyagból, a grafika pedig pontosan olyan, mint amilyennek előre elképzeltük. Ocsmány. Szigorúak voltunk? Szemlélődés után már Neked is lesz saját véleményed, sőt lejjebb meg is oszthatod azt velünk és a többiekkel. A hivatalos site szerint az első trailer is befut hamarosan. Elhozzuk, amint megjelenik, most pedig megvillantjuk, amink van.


G.I. Joe: The Rise Of Cobra: Képek a frontról - 2. kép


G.I. Joe: The Rise Of Cobra: Képek a frontról - 3. kép


G.I. Joe: The Rise Of Cobra: Képek a frontról - 4. kép


G.I. Joe: The Rise Of Cobra: Képek a frontról - 5. kép


G.I. Joe: The Rise Of Cobra: Képek a frontról - 6. kép



G.I. Joe: The Rise Of Cobra Official Game Site
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 17 napja

állati jó a játék , jó nagy a grafikájamenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja