Ghost Recon 2 add-on akció az Xbox Live-on

2009. április 14.
1.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tovább folytatódik a hetek óta tartó Deal Of The Week promóció az Xbox Live-on, melynek keretében egy újabb tartalom árait szabták diszkontosra a Microsoft-nál.

Ezúttal a Ghost Recon: Advenced Warfighter 2 add-on csomag került terítékre a jóárasítási hadjáratban, húsz százalékos megtakarítást kínálnak co-op kollekcióra, így az eredeti, 400 pontos árcímkét egy hét erejéig a 320 pontos cetli váltja majd az online piactéren.

A kiegészítő pakk durván egy éve jelent meg és öt új missziót, valamint kilenc térképet tartalmaz. Utóbbiakból hét a Ghost Recon klasszikus pályáiról mintázódott, a másik kettő pedig vadonatúj digitális harctér.

A térképek: Bridges (Ghost Recon: Island Thunder), Stronghold (Ghost Recon: Island Thunder), Depot (Ghost Recon: Desert Siege), Riverbed (Ghost Recon: Desert Siege), Ghost Town (Ghost Recon: Desert Siege), Roadblock (Ghost Recon: Desert Siege), Island (Ghost Recon: Island Thunder), Treatment Plant (Vadonatúj), Mining Camp (Vadonatúj).

A feltételek változatlanok, az akciós árszabás érvényesítéséhez Xbox Live Gold előfizetői státuszra van szükség, a többiek továbbra is az eredeti áron tölthetik az adalékot. Jó vásárlást kívánunk.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 23 napja

Miről szól ez első rész?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaiPet profiljagery1113 profiljamarco profiljamarco profilja