Ghostbusters: The Video Game: Opening cinematic

2009. április 25.
2.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A nyár egyik felvillanyozó alkotása lehet a Ghostbusters videojáték, amely a fiatalság mellett a szellemekért rajongó "idősebb" korosztály figyelmét is felkeltette, hiszen az alapműnek számító film 1984-ben indult világhódító körútjára, a folytatás pedig 5 évvel később került a vásznakra.

A Dan Aykroyd, Bill Murray, Harold Ramis és Ernie Hudson nevével fémjelzett mozgóképek egy egész generációval ismertették meg a túlvilági lények elűzésének csínját-bínját, és az ígéretek szerint a Ghostbusters: The Video Game is erre készül.

A előjelek biztatóak, a főszereplők közül - Sigourney Weaver kivételével - mindenki hozzájárul a produktumhoz, egyesek csak a hangjukkal, mások (Aykroyd és Harris) a forgatókönyv írását is magukra vállalták, így talán nem érezzük túlzónak azon kijelentéseket, melyek leteszik a nagy esküt, hogy a játék az első film minőségével fog vetekedni. Az egyre fokozódó várakozás június közepén éri el a tetőpontját, hiszen akkor számíthatunk az alkotás megjelenésére az összes (PC, PS3, PS2, Wii, X360, DS) platformon.

Addig kénytelenek vagyunk beérni a megfelelő időközönként adagolt anyagokkal, amelyekből a legfrissebb példányt videó formájában tették közzé, és alant Ti is megtekinthetitek. Sokat nem mutat, de már a főcímdal felcsendülése elegendő ahhoz, hogy elkezdjük visszaszámolni a napokat.
#tv#
2 hozzászólás

marco

16 éve, 3 hónapja és 13 napja

Plusz egy állpotty...mosolygó smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 3 hónapja és 13 napja

Az államat kb most halászom valahonnan elő.... nagyon kedvet kaptam hozzáröhögő smiley

válasz erre
Ghostbusters: The Video Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja