Ghostbusters: Reszkess szellemvilág!

2008. május 11.
3.1331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A korombeliek közül ki ne emlékezne a nyolcvanas évek filmipari klasszikusára, a Ghostbusters-re? Az 1984-ben készült Szellemirtók című mozis alapmű valóban egy halhatatlan legenda.

A filmet Ivan Reitman jegyezte magának, mint kiváló rendező és producer egy személyben, aki a vásznon egy igazán parádés szereplőgárdával valósította meg elképzeléseit. Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Rick Moranis, Sigourney Weaver, Annie Potts, és Ernie Hudson alakítottak felejthetetlent.

Olyannyira örökzöldet, hogy a modern játékipar ismét hozzányúlt a matériához és a korabeli feldolgozások után egy igazán trendi Ghostbusters-szel szeretné elkápráztatni a filmen felnőtt veterán és újonc hódolóit. A filmben egy csapat parapszichológus állt be hatékony szellemvadásznak, akik begyűjtötték az összes nem kívánt túlvilági teremtményt New York City-ben, amolyan jóféle szolgáltatók módjára. A megrendelés után úgy vonultak ki a helysíznekre, mint például a dugulás elhárítók, csak ők szellemekre vadászgattak, nem eredménytelenül.

A modernkori Szellemírtók már javában készülődik a Terminal Reality (Bloodrayne, BlowOut, Demonik, 4X4 Evo 2) stúdiójában és ha minden jól megy, akkor év végén már meg is jelenik a boltok polcain. Olyan hatalmas hírverést nem igazán kapott és a prezentációs anyagokkal is szűkmarkúan bánik a fejlesztő/kiadó, ám most egy vaskosabb galériával sikerül jelentkeznünk, végre tudunk mutatni valami értékelhetőt az alkotásból.

A játék multiplatform színekben indul, mindenki hozzáférhet majd a saját trendi gépezetén (a PlayStation Portable ezúttal is kimarad a szórásból), mint mondtuk tehát, várhatóan év vége felé. Kinek nosztalgia érzés, kinek újszerű szemgúvasztás, nézelődjetek kedvetekre. A képek ugyan a PC-s verzióból lettek kiollózva, konzolokon is hasonló színvonalra érdemes számítani.


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 2. kép


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 3. kép


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 4. kép


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 5. kép


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 6. kép


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 7. kép


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 8. kép


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 9. kép


Ghostbusters: Reszkess szellemvilág! - 10. kép

1 hozzászólás

marco

17 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nagyn várom. A filmet mind a mai napig legalább kéthavonta megnézem. Nagyon nagy retro hangulatot várok tőle, persze mai színvonalon, de hangulatban biztos ott lesz. Anno még c64-en is nyomtam.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja