Ghostbusters cuccok várhatók a LittleBigPlanet-hez

2009. július 04.
2.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A LittleBigPlanet folytonosan változik, egy részről a fejlesztő, a Media Molecule szállítja fáradhatatlanul a különféle, más játékokkal kapcsolatos tartalmakat, más részről pedig a felhasználók gyúrják, faragják, alakítják a rongyemberek elragadóan bájos világát.

A KisNagyPlanétán megfordult már Dredd Bíró, a Metal Gear Solid hősei, Ico mellett Yorda is megnyerte magának a saját belépőjét és ezzel még messze sincs vége az egyre csak bővülő sornak.

Úgy fest, hogy a Media Molecule következő projektje keretében a Szellemirtókat fogja bevezetni a LittleBigPlanet világába, erre pedig egy igen egyértelmű, teaser jellegű célzást tettek a minap. A stúdió weboldalán feltűnt egy fekete kép, amelyen csupán a jól ismert frázis szerepel, a "Who Ya Gonna Call?". A szóban forgó kérdés a filmsorozat betétdalában hangzik el, amelyet Ray Parker Jr. szerzett és adott elő a népszerű mozis széria számára írt nótában, így már biztosak lehetünk abban, hogy a Media Molecule valami ezzel kapcsolatos bővítményen mesterkedik a színfalak mögött. Mivel júniusban a Sony kiadásában jelentek meg időleges PlayStation exkluzívként a Ghostbusters játékok Európában, így nyilvánvaló, hogy a promóciónak részeként érkezhetnek az egyelőre csak tízelt szinten létező tartalmak.


Ghostbusters cuccok várhatók a LittleBigPlanet-hez - 2. kép


Media Molecule Official Website
LittleBigPlanet folytonosan változik, egy részről a fejlesztő, a Media Molecule szállítja fáradhatatlanul a különféle, más játékokkal kapcsolatos tartalmakat, más részről pedig a felhasználók gyúrják, faragják, alakítják a rongyemberek elragadóan bájos világát.'>
nincs még hozzászólás

LittleBigPlanet
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja