Ghostbusters: Sanctum of Slime multiplayer trailer

2011. március 08.
3.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A kitűnő akció-vígjáték, a horrorfilmek burleszkje visszatért a játékkonzolokra és PC-kre: a Szellemírtók ismét kezeslábasaikba bújtak és hátukra vették a tonnás protonszerkezeteket, hogy alkalomhoz illő vértezetben feszítsenek, midőn búcsút intenek New York rosszindulatú kísérteteinek.

Az Atari büszkén mutatja be legújabb multiplayer játékát, a Ghostbusters: Sanctum of Slime-ot, melyben pályánként négy játékos vehet részt az alattomos reinkarnálódások elveszejtésében.

Ghostbusters: Sanctum of Slime multiplayer trailer - 2. kép

Csak úgy, miként a leírásban is ecsetelve vagyon: A Ghostbusters: Sanctum of Slime egy négyjátékos szellemnyírbálós kaland, mely során új paranormális élményeknek lehetünk tanúi. A játékosok felcsatolják híres proton-tölteteiket és a hivatásos Szellemírtók által felbérelt zöldfülűekként megmentik New York városát a hátborzongató túlvilági lények pusztító tombolásától.
Március 23-tól kezdve végre ismét sugárnyaláb-végre foghatjuk az elvetemült rémségeket. A játék elérhető lesz Xbox Live Arcade-en, PlayStation Network-ön, illetőleg PC-n.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 23 napja

Semmi extra, de a fíling miatt be fogom szerezni.

válasz erre
Ghostbusters: Sanctum of Slime
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljarDAVE profiljaYanez profiljadarkomen profiljasoami profiljamarco profilja