Ghostbusters: Sanctum of Slime: Főszerepben a szereplők

2011. február 25.
2.7021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Atari Inc.

kiadó nemrégiben közzétett néhány illusztrációt a Ghostbusters: Sanctum of Slime című játék szereplőiről, akik New York városában veszik fel a harcot a gonosz szellemek ellen. Alan Crendall áll a csapat élén, a férfi gyakorlatias, kreatív és szorgalmas, viszont nem jártas a paranormális jelenségek terén. A társai mindig számíthatnak rá, emellett bátran szembeszáll a sötét teremtményekkel. Samuel Hazer egy optimista tudós, aki mindig a dolgok jó oldalát nézi. A férfi már régóta tanulmányozza a természetfeletti dolgokat, ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan képes végezni a kegyetlen lényekkel.

Bridget Gibbson az egyetlen nőnemű tagja a csoportnak, egy igazi, eltökélt szellemirtó, aki szeret másokkal kitolni, viszont, ha munka van, akkor azt komolyan veszi és eredményesen együtt tud működni a többiekkel. Alan-hoz hasonlóan nem jártas a paranormális tevékenységek terén, viszont az összecsapások során mindig a frontvonalban harcol. Gabriel Sitter a csapat műszaki zsenije, aki nem futamodik meg és bátran szembeszáll a kegyetlen lényekkel. A férfi folyamatosan tanulmányozza a szellemeket és egyre több információt szerez róluk, ezen kívül szívesen fejleszt különböző technológiai eszközöket.


Ghostbusters: Sanctum of Slime: Főszerepben a szereplők - 2. képGhostbusters: Sanctum of Slime: Főszerepben a szereplők - 3. képGhostbusters: Sanctum of Slime: Főszerepben a szereplők - 4. képGhostbusters: Sanctum of Slime: Főszerepben a szereplők - 5. kép

2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 6 hónapja

Az els? sem volt az sajnos.

válasz erre

Vendég

10 éve, 6 hónapja és 1 napja

nem lesz valami nagy game sztem

válasz erre
Ghostbusters: Sanctum of Slime
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljapityuska profiljagery1113 profilja