Ghostbusters: Sanctum of Slime: Debütáló trailer és képek

2010. december 07.
2.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Atari Inc.

kiadó hivatalosan is bemutatott néhány új képet a készülő Ghostbusters: Sanctum of Slime című játékáról, továbbá közzétette a felhasználók részére a program debütáló videóját is. A Wanako Studios műhelyében készülő alkotás előreláthatólag jövő tavasszal fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, méghozzá letölthető formában. A matéria a tavaly kibocsájtott, nem túl sikeres Ghostbusters: The Video Game című szoftver folytatása lesz, a kiadó szerint ez a program jóval felülmúlja majd elődjét.

A fejlesztőbrigád legújabb felülnézetes lövöldéjében egy négy fős kooperatív mód is helyet kap, illetve az egyjátékos kampányban ugyanazt a főszereplőt irányíthatjuk, aki az első rész főhőse volt. A Szellemirtós játéksorozat új epizódjából ezúttal kimarad Dan Ackroyd és Bill Murray hangja, viszont izgalmas csatákat ígérnek a készítők, emellett minden jól ismert szellemirtós felszerelést tartalmaz a program és ráadásul az Echto 3-at is vezethetjük majd. A produktumban az lesz a feladatunk, hogy a lehető legtöbb szellemet gyűjtsük be, a csapatmunkát igénylő összecsapások alatt pedig összehangolt együttműködéssel legyőzzük a főellenséget és a nálunk erősebb szörnyeket.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.Ghostbusters: Sanctum of Slime: Debütáló trailer és képek - 2. képGhostbusters: Sanctum of Slime: Debütáló trailer és képek - 3. képGhostbusters: Sanctum of Slime: Debütáló trailer és képek - 4. képGhostbusters: Sanctum of Slime: Debütáló trailer és képek - 5. képGhostbusters: Sanctum of Slime: Debütáló trailer és képek - 6. képGhostbusters: Sanctum of Slime: Debütáló trailer és képek - 7. kép

1 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 23 napja

Ez valami borzalom játék. Nyomokban sem emlékeztet a Szellemirtók filmekre.

válasz erre
Ghostbusters: Sanctum of Slime
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt