Ghost Rider is benne lesz a Marvel vs Capcom Infinite-ben

2017. augusztus 10.
4.2461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom a Twitteren keresztül bejelentette, hogy a Marvel vs Capcom Infinite című verekedős játékhoz hamarosan bemutatják a soron következő harcost, aki nem lesz más, mint Ghost Rider.

A Marvel képregényes univerzumából érkező gazfickóról egyelőre semmit nem tudtunk meg - még egy képet sem kaptunk játékbeli másáról -, de a rövidke üzenetből kiderült, hogy hamarosan mindent megtudhatunk róla, hiszen a Capcom ott lesz a kölni gamescom 2017 expón, ahol az egyik nagy attrakciójuknak nevezték Ghost Rider bemutatását a játékhoz.

Érdekesség, hogy magára a Marvel vs Capcom Infinite-re sem kell már sokáig várakoznunk, a kérdéses bunyós játék ugyanis szeptember 19-én kerülhet majd a boltok polcaira PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt.


Marvel vs Capcom Infinite című verekedős játékhoz hamarosan bemutatják a soron következő harcost, aki nem lesz más, mint Ghost Rider.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 7 napja

Rögtön a filmek jutottak eszembe a hírről. Nem tudom miért, de szeretem Nick Cage filmjeit és az első Szellemlovas jó is volt, a másik ZS kategória, sajnos.

válasz erre

VaPe

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Ez a játék már csak akkor kéne ha ingyen lenne. Annyi verekedős játék jelent meg a közelmúltban hogy már unalmas.

válasz erre
Marvel vs Capcom Infinite
12.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja