Ghost Recon Wildlands: nézd meg a legújabb trailert és jelentkezz a bétára

2016. december 07.
4.8081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy elképesztően látványos kedvcsináló előzetessel lett gazdagabb a Ubisoft részéről a Ghost Recon Wildlands, amelyben a változatos küldetéseket vehetjük szemügyre néhány mutatós képsor társaságában.

Amennyiben számodra is szimpatikus a látvány, és már most bizsereg minden porcikád azért, hogy a saját bőrödön is megtapasztalhasd ezt az élményt, akkor van egy további jó hírünk a számodra, lévén a Ubisoft bejelentette, hogy már lehet regisztrálni a Ghost Recon Wildlands bétájára, méghozzá a hivatalos honlapon keresztül.

Hogy a béták pontosan mikor indulnak, az egyelőre nem derült ki, ellenben ha már most biztosítanál magadnak helyet a teszteken, itt a soha vissza nem térő alkalom. Sőt, ha előrendelnéd a játékot, a Play 24/7 kínálatából már azt is megteheted!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

drift3r91

5 éve, 2 hónapja és 19 napja

Akkor lesz mit streamelnem a népnek, mert én hála nem kell h kuncsorogjak Ubiéknak, nem úgy mint a nyomorék EA-nek. A játék meg lehet úgy indul mint a Division szal csak lassan a PC-s vétellel. Divit mostanra kipofozták...1 év kellett hozzá. És hát Ubiról beszélünk, aki tudjátok, hogy szeret igérgetni.

válasz erre

totyak

5 éve, 2 hónapja és 19 napja

Úgy nézem elég változatos tájakon lehet kalandozni majd. Sok játékban ezt hiányolom.

válasz erre

kpal

5 éve, 2 hónapja és 20 napja

hmmm.. egy próbát megér.

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaMarduk profiljatemicosu profilja