Ghost of Tsushima előzetes, Babylon's Fall trailer - íme minden, amit a mai State of Play-en bejelentettek!

2019. december 10.
7.2491
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sony State of Play prezentációja során a legnagyobb hírbomba egyértelműen a Resident Evil 3 Remake volt, amiről korábban már írtunk, azonban több bejelentés is akadt, így ezeket szedjük nektek most egy csokorba.

Indult az egész egy örvendetes bejelentéssel, amit már korábban is pletykáltak, miszerint érkezik az Untitled Goose Game konzolokra, egészen pontosan december 17-én. A sort a Spellbreak című varázslós battle royale folytatta, ami már jó ideje alfa tesztelés alatt áll, zárt bétát kap 2020 tavaszán PS4-en.

Nézd nagyban ezt a videót!
Következett ezután a Dreams megjelenési dátuma, ami már jó ideje early access státuszban tengeti mindennapjait, azonban 2020. február 14-én teljesen tiszteletét teszi. A komplett kiadvány többek között egy sztori kampányt is hozzácsap az élményhez, de nézzétek meg az alább látható trailert:Egy Stanley Parable-szerű puzzle játék folytatta a sort, a Subliminal, ami PC-s jelenléte után megjelenik a Sony kurrens generációs masinájára is. Bár üröm az örömben, hogy egyelőre nem tudni, mikor. Az Another World készítői egy vadonatúj VR-játékot hegesztenek, a Paper Beastet, mely 2020 első negyedében jelenik meg PSVR-ra - íme az újdonsült gameplay trailer:A Kingdom Hearts 3 Re:Mind DLC-jét is formálisan megerősítették, miszerint január 23-án jelenik meg PS4-re, illetve a Predator: Hunting Ground is premierdátumot kapott, egészen konkrétan április 24-eit, ami szintén kapott egy pofás kis trailert, bár azért még magáért a játékért mindig nem tudunk rajongani.Emlékeztek még a Babylon's Fallra? Pont pár hete híreztünk róla, hogy eltűnt nagyon, ám most itt egy újabb trailer másfél év után. Tipikus Platinum Games-es őrületnek tűnik, bár némileg mi felfedezni vélünk benne egy kis Dark Souls-t is. 2020 nyarán fognak többet beszélni róla, úgyhogy most egy jó ideig megint néma csend következik a cím kapcsán...Végül, de nem utolsó sorban, a várva várt Ghost of Tsushima is kapott egy friss előzetest. Igaz, eléggé nyúlfarknyit, de kapott. A trailer a "To be continued" kiírással végződik, ami nem meglepő, hiszen meg is erősítették rögtön utána, hogy a The Game Awards 2019-en is ott lesz a játék.

5 hozzászólás

totyak

1 éve, 13 napja

Ghost of Tsushima brutálisan jónak látszik.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 17 napja

Nem fogunk unatkozni tavasszal!

válasz erre

Tommy

1 éve, 17 napja

Egész komoly felhozatalt villantottak! Ghost of Tsushima, Babylon's Fall nagyon érdekel, de a Predator: Hunting Ground is jónak ígérkezik!

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 17 napja

A Ghost of Tsushima nagyon adja nekem!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 18 napja

Hát ez nem túl erős felhozatal...

válasz erre
Ghost of Tsushima
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljamarco profiljaGargameth profiljaEhinol profiljagery1113 profilja