Ghost is visszatérhet közénk a Call of Duty: Modern Warfare második szezonjában

2020. február 05.
6.3991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision és az Infinity Ward nekiláttak felvezetni a Call of Duty: Modern Warfare második szezonját, mely nemsokára elindulhat, és a Twitterre feltöltött kedvcsináló alapján rengeteg izgalmas dolgot kaphatunk tőle.

A nyúlfarknyi teaser például rávilágít arra, hogy a korábban többször is pletykált Ghost végre visszatérhet közénk ebben a szezonban, aminek igencsak itt lenne már az ideje, hiszen már a játék kampányában kapcsoltak hozzá egy érdekes fordulatot, mindemellett pedig az egykori Modern Warfare 2 egyik központi karaktere is volt.

Ha mindez nem lenne elég, a CharlieINTEL srácai képkockáról-képkockára kielemezték a videót, és azt találták, hogy a legendás Rust nevű csatatér visszatérésére utaló nyomok is találhatók benne, mely konkrétan a Modern Warfare 2 egyik népszerű helyszíneként volt számon tartva annak idején. Izgatottan várjuk a konkrét híreket!

Call of Duty: Modern Warfare második szezonját, mely nemsokára elindulhat, és a Twitterre feltöltött kedvcsináló alapján rengeteg izgalmas dolgot kaphatunk tőle.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 22 napja

Lassan megéri megvenni! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 6 hónapja és 22 napja

Az extra pályának jobban örülök!

válasz erre

muki

4 éve, 6 hónapja és 22 napja

Rust rohadt jó hely!

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja