Geralt is felbukkan a Thronebreaker: The Witcher Tales friss kedvcsinálójában

2018. szeptember 27.
4.2571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Gwent című kártyajáték első kampánya - mely olyannyira tartalmasra sikeredett, hogy inkább különálló játékként adják ki -, friss kedvcsinálót kapott, melyben mindannyiunk kedvenc Fehér Farkasa, Riviai Geralt is felbukkan.

Az alábbi sztori előzetesből túl sok minden nem derül ki, bár teaser jellegét tekintve ez annyira nem is meglepő, azonban kíváncsian várjuk, hogy miféle szerepet játszik majd a The Witcher trilógia főszereplője a történet alakulásában.

Árcédulát is kapott a cucc, egészen konkrétan 25,89 eurót fog kóstálni a Thronebreaker: The Witcher Tales, ez nálunk körülbelül 8500 forintnak feleltethető meg. A PC-s megjelenés október 23-án esedékes, míg az Xbox One-os és Playstation 4-es verziók december 4-én futnak be, ha minden a tervek szerint alakul.

Nézd nagyban ezt a videót!



különálló játékként adják ki -, friss kedvcsinálót kapott, melyben mindannyiunk kedvenc Fehér Farkasa, Riviai Geralt is felbukkan.'>
3 hozzászólás

Pixelhexer89

5 éve, 11 hónapja és 21 napja

Én gyorsan be is zsákoltam. Eddig még nem tudtak csalódást okozni a fejlesztők, szerintem a különálló gwent kártyajáték is egészen jó lett, én minden héten játszom vele pár órácskát.

válasz erre

Vidoros

5 éve, 11 hónapja és 21 napja

De fura látni benne. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

5 éve, 11 hónapja és 21 napja

A hangulata nagyon adja! mosolygó smiley

válasz erre
Gwent: The Witcher Card Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja