George R.R. Martin segít elkészíteni a Dark Souls alkotóinak következő játékát?

2019. március 28.
4.3561
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy olyan pletyka bukkant fel a From Software háza tájáról, amitől kis túlzással kiugrottunk az ablakon így a Trónok harca utolsó évadának érkezése előtt pár héttel, lévén a széria alkotójának és a fejlesztőknek talán hamarosan közük lesz egymáshoz.

A Spawn Wave ismeretlen eredetű forrásai szerint ugyanis George R.R. Martin a háttérben a From Software munkatársaival szövetkezett annak érdekében, hogy közös erővel egy nyitott világú, középkori szerepjátékot készítsenek, aminek a történetéért - és úgy általánosságban az egész világáért - a Trónok harca írója lesz a felelős.

A kiszivárgott részletek szerint a játékban egy olyan hős fölött vesszük majd át az irányítást, aki több birodalmat is megtámad, hogy sorban lemészárolja a vezéreket, ezzel hozzájutva egyedi erőikhez, amivel apránként a világ teljhatalmú urává válhat.

Hogy mi lehet mindebből az igazság? Egyelőre nehéz megmondani, de az biztos, hogy a From Software két játékon is dolgozik jelenleg, melyek közül az egyik nagy valószínűséggel a Bloodborne 2 lehet, a másik azonban talán éppen a most pletykált dolog...
3 hozzászólás

bekecs

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az akkor nem lenne rossz.

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Szerintem tök jó lenne ha mindenki megmaradna olyannak,amilyennek megszerettük..

Pl a From Software-is..

Bloodborne,Dark souls szerű játékokat várok..

válasz erre

havrillal

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ha ez igaz, üzenem neki, hogy inkább fejezze be a Tűz és Jég dalát

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljamarco profiljagery1113 profilja