Geoff Keighley kihagyja az E3-at, kiszivárgott a résztvevők listája

2020. február 12.
5.2601
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár lehet mondani, hogy nincs jelentősége egy ember távolmaradásának az E3-tól, viszont amikor egy Geoff Keighley kaliberű figuráról van szó, akkor bizony nagy veszteségről beszélhetünk, hiszen a gaming életnek kulcsfontosságú szereplője.

A többek között a The Game Awards házigazdájaként is tevékenykedő Keighley az elmúlt 25 évben mindig részt vett az E3-on, mint az E3 Coliseum szervezője (itt egy sor interjút és bemutatót zavarnak le, egészen 2017 óta), de most kimarad az eseményről.

Elmondása alapján nem érezné jól magát az eseményen, tudván, hogy milyen információi vannak jelenleg a show-ról, és sokkal jobb megközelítést várna a játékok iránt. Mindeközben ki is szivárgott, hogy kik lesznek ott az E3-on, így megtudtuk, hogy többek között az Activision, a Bandai Namco, a Bethesda, a Sega, a Take-Two, az Epic Games a THQ Nordic és a Ubisoft is kint lesz.
4 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 2 napja

Attól függetlenül hogy én magam már elengedtem régen ezt a rendezvényt, kiváncsi lennék az ő indokára. Még akkor is ha az ő rendezvényét még ****abbnak tartom.

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 3 napja

Érthető. Bár nem oszt nem szoroz a véleménye.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 3 napja

Ennyi. Nagyon rossz irányba tart az E3.

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 napja

Ez az E3 már nem az az E3 ami valaha volt. Teljesen megértem.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja