Geoff Keighley 15-18 bejelentést ígér a The Game Awards-ra

2017. december 04.
11.3151
Maniac profilja, adatai
Maniac
Helyi idő szerint pénteken hajnali 2 óra magasságában zajlik majd a tengerentúlon a The Game Awards 2017, amit érdemes lesz legalább reggel figyelemmel követniük a rajongóknak, mert Geoff Keighley, a főszervező komoly dolgokat ígért.

Emberünk ugyanis egy gyors és rögtönzött live stream részeként bejelentette, hogy a The Game Awards központi előadásán legalább 12-14 nagy világpremierre számíthatunk majd, de már a pre-show részeként is 3-4 bejelentés lesz, amelyek lehet csak apróságok, mindössze friss trailerek lesznek, de akár új játékok leleplezésére is sor kerülhet.

Keighley szerint egyébiránt kiemelte, hogy nagyon szuper meglepetések várhatók, és bár a tripla-A kategória fogalmát sokan sokféleképpen értelmezik, szerinte azonban kivétel nélkül AAA bejelentésekre lehet majd számítani az esemény során. Tűkön ülve várjuk!
4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Szerintem a 90%-a már bejelentett és ismert cím lesz, de nyilván azt mégsem kommunikálhatják a nép felé, hogy ne nézzétek az eseményt, mert semmi újat nem mutatunk be.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Én arra is kíváncsi vagyok hogy kik lesznek a díjazottak.

válasz erre

zender

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Háááááááát.... Kíváncsi leszek.

válasz erre

Vidoros

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát akkor kíváncsian várjuk. Azért az baromi sok játék.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
TGA 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaiPet profiljaHellblade profiljadrift3r91 profiljarDAVE profiljaturatur profiljaGargameth profiljagery1113 profiljaitalianman profiljaDrThezeus profilja