Geforce grafikus kártya és BiA: Hells Highway egy csomagban

2008. október 15.
2.6771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már nagyon régi szokás egy-két grafikus kártya esetében, hogy egy játékkal próbálják meg még sikeresebbé tenni aktuális lapjukat.

Vagy éppen fordítva ugye, ez nézőpont kérdése. Volt rá példa a Neverwinter Nights vagy éppen az Assassins Creed esetében is és most az új Brothers In Arms játékot is elérte ez a hullám. A Point Of View Geforce kártya gyártó viszont most egy kicsit még tovább fokozta ezt a hagyományt. Semmit sem bíznak a véletlenre ez tény, de ha nem hiszed el, olvass tovább és meglátod mire szánták el magukat.

Geforce grafikus kártya és BiA: Hells Highway egy csomagban - 2. kép


A Geforce kártya és az új BiA rész egyeben nem lenne túl nagy meglepetés. Na de mi van akkor, ha ehhez a csomaghoz még hozzá adnak egy Philips amBx rendszert is? Na az már nem semmi ugye? Mi is ez a Philips amBx? Az amBx technológiát magát már ismertettem anno azt hiszem a Multiwinia játék esetében. Ez egy olyan rendszer ami az 5.1-es hanghatások mellett képes fényekkel és hő vagy hideghullámokkal illetve rezgésekkel még nagyobb beleélést biztosítani a játékokba. Ez a trió így egyben már szép kis csomagocska lenne. Lássuk melyik kártyához melyik jár.

Az első csomag, amiben csak a játék lesz az extra a következő kártyákkal lesz megvásárolható:
GeForce 9800 GT 1GB DDR3
GeForce 9800 GTX+
GeForce GTX 260 Premium
GeForce GTX 260 Premium EXO Edition
GeForce GTX 280
GeForce GTX 280 EXO Edition

A második csomag, ami a játék mellett a Philips amBx rendszert is tartalmazni fogja pedig a következő kártyák mellé jár:
GeForce 9500 GT 512mb DDR3
GeForce 9600 GT 512mb DDR3

Ami egyetlen hiányossága ezeknek a csodálatos gyönyörmámorban úszkáló csomagoknak, az az ár. Ugyanis azt még nem közölték velünk. Tippelni sem mernék, hogy őszinte legyek, ugyanis ki tudja mennyire játszanak majd a kiegészítések miatt az árcédulákkal. Hamarosan minden kiderül, mindenesetre jópofa ötlet a második csomagocska, annak a beszerzését én is megfontolom majd.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profilja