Gears Of War mozi 2010-ben?

2008. március 31.
5.2351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Epic Games sikerjátéka is vászonra vándorol.

A film forgatásának szándéka már tavaly óta ott lapul a készítőkben, melyről készségesen be is számoltak nekünk, de sajnos vajmi keveset tudhattunk a várható debütálásáról, eddig a pillanatig. A Twilight film producere, Wyck Godfrey informált minket a majdan készítendő mozi státuszáról. Nem állnak valami fényesen a dolgok, hisz a film bemutatását csak 2010-re tervezik, amelyből már sejthető, hogy bizony a forgatásnak sem nagyon álltak még neki.

Jelenleg van egy forgatókönyvük, Stuart Beattie, Marty Bowen és Wyck Godfrey tollából, a rendező pedig nagy erőkkel kerestetik, aki jövő év elején foglalhatja majd el a székét, hogy összehozza a játék megasiker filmes adaptációját, amelyet a korábbi 2009-es előrejelzéssel szemben, csak 2010-ben fognak bemutatni a mozikban. A filmet 2007 márciusában jelentették be New Line Cinema-ék, miután megszerezték a megfilmesítéshez szükséges jogokat. Cliff Bleszinski, a játék vezető dizájnere lesz a film executive producere, amennyiben a bejelentés óta nem történtek e téren személyi változások. Nem valószínű.

A 2006 novemberében debütált játék több, mint 3 millió páldányban talált gazdára világszerte és idén érkezik a trilógia második felvonása is. A Locust hordák felkészülve várják a következő, epikus összecsapást. A Gears of War 2 várhatóan még elődénél is nagyobb darabszámban fog kosárba kerülni. A Xbox 360 idei legnagyobb, legjobban várt megjelenése, nem kétséges. Jelenleg tehát ez az állás, mozi fronton. Figyelemmel kisérjük sorsának alakulását és tájékoztatunk a fejleményekről.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 5 napja

Remélem tényleg leszmeglepődött smiley

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja