Gears Of War 2: Megvan a 3 millió, jöhet a negyedik...

2008. december 09.
2.6401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tegnap adtuk csupán hírül, hogy a Microsoft Game Studios, Phil Spencer-e kinyilvánította a kötelezőt és nagydobra verte, hogy az Epic Games TPS lövöldéjének folytatása, a Gears Of War széria második darabja a harmadik milliós mérföldkövet ostromolja.

Nos, azt a bizonyos mérföldkövet mostanra el is hagyta, amennyiben Mark Rein adatai korrektek, és persze, hogy azok, hiszen a játék kiadója, a Microsoft dobta számára a fülest.

A fogyási sebességen remekül lemérhető, hogy mennyivel nagyobb népszerűség övezi a folytatást, hiszen a Gears of War 2-nek csupán egyetlen hónapra, azaz, négy hétre volt szüksége a harmadik mérföldkő eléréséhez, míg ezzel szemben, a lényegesen szerényebb marketinggel megtámogatott nyitó epizódnak tíz hét szükségeltetett a tripla milliós eladott példányszám teljesítéséhez.

Mint arról már tegnap is beszámoltunk, az első Gears Of War jelenleg az ötödik mérföldkő környékén tanyázik, erősen afelé tart a második installáció is, de előbb még le kell gyűrnie a negyedik "check point-ot", ami szélsebesen közelít, annak rendje és módja szerint. Illik gratulálni, diszkrét tapsvihar, majd egy elismerő mosoly és haladunk is tovább.
nincs még hozzászólás

Gears of War 2
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaNeo1989 profilja