Gears Of War 2: Az első gameplay action

2008. május 10.
2.3911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Epic Games megasiker játéka év végén jelentkezik a második felvonásával, amit ugye hatalmas várakozások előznek meg világszerte.

Az Xbox 360 egyik legnagyobb durranása volt, így a készítők hatalmas nyomás alatt dolgoznak, hiszen az elvárások az egekben tanyáznak, minden aspektusból felül kell múlniuk az első epizódot, ami ugye vizuális szempontból a mai napig egy gyöngyszemnek minősül, a játékmenetet pedig sokan próbálták kopírozni, több-kevesebb sikerrel.

Mit is várhatunk a következő résztől? Tovább csiszolt grafikát mindenképp, ezenfelül több fegyvert, nyitottabb tereket és epikus küzdelmeket. Amennyiben hihetünk az ígéreteknek, ezek teljesülni is fognak a trilógiának megálmodott Gears Of War második felvonásában. Azt, hogy a léc mennyire lett magasra helyezve, talán minden Xbox 360 tulaj jól tudja, de hogy leverik-e azt a bizonyos fából készült, egyenes rudat a helyéről, vagy magasan felette ívelnek át, az majd csak novemberben fog végleg kiderülni.

Addig viszont még rengeteg idő van hátra, viszont annál kevesebb sajtó anyag állt eddig a rendelkezésünkre. A csendet most megtörte az Epic Games és mutat nekünk egy kis ízelítőt a készülő második epizódból. Semmi hókusz-pókusz, semmi trükközés, élesben, játék közben perezentálják az anyagot. Huhhh, de meleg lett itt hirtelen, vagy csak engem fűt a láz. Mit is tudunk leszűrni a rövidke moziból? Azt minimum, hogy a grafika oda**sz. Lessétek, fogyasszátok, némi fejlesztő kommentárral fűszerezve. Ha teljes felbontásban szeretnéd kiélvezni, akkor érdemes egy kicsit körülszagolnod az Xbox LIVE-on, lesz ott valami. ;)

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

Braddock

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

Asszem ez volt a megfelelő kommentár!

válasz erre

marco

12 éve, 11 hónapja és 7 napja

Asztaaaaaaaaaaaaaa...

válasz erre
Gears of War 2
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaMarduk profilja