Gears Of War 2 a New York-i Comic Con-on

2008. április 02.
2.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az idei, New York-ban rendezendő Comic Con-on lesz egy játék szekció, mely igen ínycsiklandó finomságokkal bombázza majd az oda látogató nagyérdeműt.

A megnyitót az Epic Games fogja lebonyolítani egy Gears of War 2 bepillantóval, majd ezt követően érkeznek a további résztvevők, úgy, mint a Konami, a Namco Bandai, a Square Enix és a Ubisoft. A kicipelendő játékok között pedig már biztosan ott lesz az Age of Conan, az EVE Online, az Iron Man és a Warhammer Online is.

Remek kis rendezvénynek nézünk tehát elébe, amelyen fél szemünket mindenképp rajta tartjuk majd. Az Epic Games fejlesztői főnök minőségében Michael Capps fogja vezetni a Gears of War 2 prezentációt, a forgatókönyv író Joshua Ortega társaságában. Elmerülnek a játék múltjában, elért sikereiben és várhatóan fényesre polírozzák majd az idén boltokba kerülő második epizódot, de csak miután megveregették vagy harmincszor a saját vállukat, és melegen gratuláltak önmaguknak, ez esetben megérdemelten.

A játékesemények a Comic Con utolsó napjára, április 20.-ára lettek betáblázva, de aki két nappal korábban kilátogat, annak bizony bőven lesz ideje és persze alkalma összefutni más nagy hírességekkel is, mint például Stan Lee, Frank Miller, Ron Pearlman, Guillermo del Toro, Eva Mendes és Seth Green. Aki tehát megteheti, hogy ellátogat, semmi képpen sem hagyja ki őket, hisz nem mindennapos figurák teszik tiszteletüket eme jeles eseményen. Mindezek mellett számtalan bombázóra is készüljetek fel, mert várhatóan azokból sem lesz hiány. Éljenek Cos Play-es csajok!
nincs még hozzászólás

Gears of War 2
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja