Gears Of War 2: A gyönyör pokla

2008. május 13.
2.4611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Showtime! Javában zajlik a San Francisco-i Microsoft Gamer's Day, ahol többek között olyan nagy best seller várományosok kerülnek boncasztalra, mint a Gears of War 2, a..., álljunk is meg egy szóra.

Helyben volnánk. Gondolom mindannyiotok élénken emlékszik még a néhány nappal ezelőtt vetített szédületes videóanyagra? Nem könnyű elfelejteni, szó se róla. Akkor most javaslom, hogy elevenítsük fel az akkori sokkot néhány újabb káprázatos matériával.

Az imént érintett videóból került ki néhány csodálatosan sikerült, nagy felbontású képanyag, mely ha lehet fokozni, mellbevágóbb, mint eddig korábban képzeltük. Marcus Fenix és az elszánt Delta Squad ismét maximális tűzerőre kapcsol, melyre szükségük is lesz, hiszen az első részben tapasztalt áradat csak egy laza petting volt, egy gyors kis előjáték, ami ezúttal vár majd ránk, na az lesz férfinak való móka!

Irdatlan nagy ellenfelek, repkedő figurák, áhhh, ne is elemezzük, mert menten rosszul leszek itt a nagy izgalmak hatására. Friss videót még nem sikerült kicsikarnunk az illetékesekből, de ami késik, az nem jön időben. :D Illetve nem múlik, ahogy a mi szomjunk sem a Gears Of War második felvonása után. Egyelőre ezt szerváltuk be, de nagyon rajta vagyunk. Enjoy!


Gears Of War 2: A gyönyör pokla - 2. kép


Gears Of War 2: A gyönyör pokla - 3. kép


Gears Of War 2: A gyönyör pokla - 4. kép


Gears Of War 2: A gyönyör pokla - 5. kép

Gears of War 2, a..., álljunk is meg egy szóra.'>
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nekem Megvan És kú.........a jóröhögő smiley

válasz erre
Gears of War 2
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Microsoft Gamer's Day 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja