Gears of War bejelentésre készül a Microsoft?

2015. április 12.
2.3621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Már tavaly óta tudjuk, hogy a Black Tusk Studios készíti a következő Gears of War játékot mely Xbox ONE exkluzív lesz, ám eddig semmi információt nem kaptunk felőle, ám ez lehet hogy hamarosan megváltozik.

A napokban felkerült az Xbox hivatalos YouTube csatornájára egy videó, mely a Gears of War 3 éjféli nyitóbulijaiból van összevágva:

Nézd nagyban ezt a videót!





A furcsa az egészben, hogy a játék 2011-ben, azaz 4 évvel ezelőtt jelent meg, így érdekes, hogy miért most került fel a videó.

A Gears of War 3-at anno Cliff Bleszinski április 13-án jelentette be a Jimmy Fallon show alatt (az eredeti megjelenési dátum pedig április 6-ra volt kitűzve), így könnyen megeshet, hogy erre utalva hintették el a videót. Ha ez igaz akkor elnézhető, hogy néhány nappal korábban rakták ki a videót, hiszen a Call of Duty és Halo bejelentések árnyékában nem tűnne fel a dolog.

Szerintetek hamarosan bejelentik az új Gears of War-t?
4 hozzászólás

Drenzer

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Szerintem is nagy sikere lenne egy új résznek mosolygó smiley

válasz erre

gokuvsvegita

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Először lesz egy Xbox one kiadás, majd jön az új rész. Én így képzelem el, és így sírok egy kicsit, hogy nincs xbox one-m.

Ps4-em van, de a gears of war 1-2-3 nagyon nagy játék volt a számomra xbox 360-in. röhögő smiley

válasz erre

Eltohn

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Biztos vagyok benne, hogy jön valami. Amúgy is téma már egy ideje, úgyhogy szerintem nem kérdés hogy jön a következő GoW.

válasz erre

totyak

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Nem véletlenül került ki most az a videó, biztos, hogy terveznek valamit. Szeretem az ilyen kis apró utalásokat egy-egy bejelentés előtt. Kis misztikumot ad a dolgoknak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja