Gears of War 2: Jövő héttől a Games on Demand kínálatában

2010. október 07.
3.3811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jövő hét folyamán újabb kiváló taggal bővül a Microsoft által életre hívott Games on Demand kezdeményezés, amely tulajdonképpen nagyon egyszerűen - és pontatlanul - egy digitális disztribúció az Xbox Live-on, amelynek segítségével nem csak alacsony költségvetésű programokat vásárolhatunk meg, hanem nagyobb címeket is.

Ennek köszönhető, hogy október 12-től, avagy a jövő hét keddtől már beszerezhető lesz a konzol egyik húzócímének nevezhető Gears of War 2 is ilyen formában.

A hivatalos bejelentésben közölt történet sajnos ennél többet nem osztott meg velünk ezzel kapcsolatban, így a datáláson kívül sajnos sem árat, sem egyebeket nem tudunk közölni veletek ezzel kapcsolatban, de érdemes megjegyezni, hogy a hamarosan trilógiává bővülő sorozat első epizódja is megtalálható ilyen formában az Xbox Live-on, amit tavaly karácsonykor töltöttek fel az illetékesek. Ezek után pedig valószínűleg a jövő őszre csúsztatott Gears of War 3 is felkerül a Games on Demand-ra, de előbb koncentráljunk a második felvonásra, ami jövő héttől lesz megvásárolható ilyen formátumban.
4 hozzászólás

Vopi

14 éve, 7 hónapja és 21 napja

Nem tudod megvenni, mivel ezt csak kártyával lehet fizetni, magyar kártyát meg nem fogadnak el. Ha van külföldi számlaszámod, csak azzal tudod megvenni.

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 22 napja

Maradok a dobozos verziónál. Ettől semmilyen akció vagy egyéb nyalánkság nem tud eltéríteni.

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 22 napja

kivancsi leszek az arra

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 22 napja

Honnan, hogyan lehet elérni ezt a Games on Demand szolgáltatást? PC és Box érdekelne. Köszi.

válasz erre
Gears of War 2
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja