GearGrinder: Bejelentve a Targem Games legújabb játéka

2009. május 26.
2.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Targem Games bejelentette legfrissebb alkotását, amely szeptember folyamán kerülhet a boltok polcaira, és a GearGrinder nevet kapta.

A srácok semmi egyediséget nem akarnak belecsempészni játékukba, csak a sokszor látott és jól ismert receptet fogják lemintázni, ami sokszor már félsiker egy-egy középkategóriás játék esetében. A GearGrinder alapjait tekintve egy autóverseny játék, azonban nem sportkocsikkal, hanem hatalmas, feltuningolt kamionokkal operálva.

Természetesen ez önmagában még nem elegendő ahhoz, hogy szélesebb kört is megfogjon a játék, éppen ezért a fejlesztők belecsempésztek fegyvereket, robbanószereket és különböző kamionra szerelhető támadó alkalmatosságokat, amelyeket bizonyos futamok megnyerése után járó pénzösszegből vásárolhatunk meg, ezzel is izgalmasabbá téve a játékmenetet. Az átlagos száguldozás mellett tehát robbantgathatunk is néhányat, de a szokásos többjátékos mód is részese lesz a felhozatalnak, ahol három eleddig ismeretlen játékmóddal találhatjuk szembe magunkat, 7 társunkkal egyetemben, ugyanis egy időben 8 főt enged versenyezni a GearGrinder, többjátékos módban.

A játéktól természetesen senki ne várjon realizmust, ez nem egy szimulátor lesz, csak egy kiváló arcade szórakozás, amely valamikor még idén szeptemberben fog a boltokba kerülni...
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 13 napja

Ó micsoda jóságra találtál sasikaa!meglepett smiley Ez a játék kell!mosolygó smiley

válasz erre

sasikaa

13 éve, 2 hónapja és 13 napja

Ki kéne próbálni, csak nem tudom megéri-e. Majd szólok! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja