GDC 2009: Uncharted 2: Among Thieves: Gameplay videó

2009. március 28.
2.5021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha az első Uncharted padlóra küldött a pompás grafikával, elvarázsolt az intenzív tűzpárbajokkal és megragadott a kalandozás misztikumával, akkor a folytatás egyenesen rózsaszín ködfelhőbe burkol majd, hiszen nem csak a környezet és a történet lesz új, a külleme tovább csiszolódik, Nathan Drake jelleme sötétebbé válik, továbbá friss elemek vonulnak végig a játékon.

Az első üdvözlendő újítás a lopakodás bevezetése lesz, persze a kiválóan működő fedezékrendszer szintén visszaköszön majd, fejlesztett formában.

Miközben Marco Polo elveszett hajói után kutakodunk, még több akcióban lesz részünk, valamint a mászás kötetlenebbé tétele nagyobb szabadságot biztosít a játékosok számára, mint például az Assassin's Creed-ben volt tapasztalható. Az elemekből is kijut majd, kapunk vizet, még több vizet, folyékony és fagyott állapotban, e mellé még több ellenséges csapatot, ezzel együtt látványos, adrenalintermelést fokozó akciót is.

A Game Developers Conference-ről kiszivárgott az ősszel érkező folytatás első gameplay videója, melegen ajánljuk mindenki szíves figyelmébe. Sajnos egy off-screen, kamerás felvételről van szó, de a célnak tökéletesen megfelel, egy szeletnyi betekintést enged a még lebilincselőbb folytatásba. Bámulatos, már ebből a darabkából is remekül leszűrhető, hogy a Naughty Dog ígéretéhez híven még tovább tágítja a PlayStation 3 hardverének egyelőre nem ismert határait.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja