GDC 2009: További Fallout 3 DLC-k a tárban

2009. március 28.
1.8731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Bethesda Game Studios poszt apokaliptikus akció szerepjáték sorozatának harmadik darabja további expanziókkal fog gyarapodni a közeljövőben, derült ki a Game Develeopers Conference-n.

A Fallout 3-ra pillanatok alatt lecsaptak a játékosok, az NPD Group adatai alapján a játék megjelenési havában 610,000 kópiát vittek haza a vásárlók belőle, amely bőven felülmúlta a stúdió ez előtti produktumának szintén derék sikereit. A The Elder Scrolls IV: Oblivion-ról van szó természetesen.

A Fallout 3 vezető dizájnere, Emil Pagliarulo elárulta, hogy nem kettőnél, sőt nem is háromnál állnak le, további expanziókon dolgozgatnak a stúdió tagjai. Részletekkel nem örvendeztette meg a közönséget, annyit mondott csupán, rengeteg letölthető tartalom van jelenleg is termeléseben, amelyekről majd a későbbiek folyamán tudhatunk meg részleteket.

A sorban a harmadik bővítmény, a Broken Steel névre keresztelt Fallout 3 tartalmi fröccs valamikor a következő hónap folyamán válik elérhetővé, majd azt újabb, sőt úgy tűnik, újabbak követik, amelyeknek kiléte per pillanat nem ismert, viszont már biztos, hogy készülnek, nyilatkozta Emil Pagliarulo, a Game Developers Conference-n.
nincs még hozzászólás

Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt