GDC 2009: Több mint 17 ezer látogató...

2009. április 01.
1.6881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt héten lezajlott Game Developers Conference minden szempontból sikeresnek volt mondható, állítják a rendezők.

Míg ugyan némi visszaesés volt tapasztalható a tavalyi látogatottsághoz képest, azért így is bőven akadtak szemlélődők a rangos eseményen. A san francisco-i Moscone Convention Center-be valamivel több, mint 17,000 kíváncsiskodó érkezett, ez a 2008-as rekordhoz képest csekély visszaesésnek számít, egy évvel ezelőtt 18,000 főt számláltak.

Azt már biztosan tudjuk, hogy jövőre szintén lesz Game Developers Conference, hivatalos minőségben bejelentették, sőt, pontos dátummal is ellátták. 2010-ben március kilencedikétől, tizenharmadikáig követhetjük figyelemmel a játékfejlesztők konferenciáját, a helyszín pedig bevált, az változatlan marad, ezzel szemben a hétfőtől péntekig stratégia, keddtől szombatigra módosul majd.

Elviekben legalább 2015-ig számolnak a szervezők a Moscone Convention Center-rel. A tavalyi látogatottság egyébként rekordnak számít, a 18,000 fős részvételt eddig nem sikerült túlszárnyalniuk a szervezőknek, ám ha figyelembe vesszük az aktuális, játékipart is keményen gyötrő válságot, akkor az idei látogatottság is egy fajta rekordnak számít a maga nemében.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljarDAVE profiljaTotosama profiljaMarduk profiljaManiac profiljamarco profiljaSándorkolbász profilja