GDC 2009: Punch-Out!! multiplayer-rel

2009. március 26.
2.3541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A májusi Punch-Out!! megjelenés már csaknem a nyakunkon van, de feltehetőleg sokan nem ismerik a klasszikus árkád box felépítését, ezért egy vadonatúj videóval teremtünk hozzá kedvet.

A Fight Night mélységekbe még csak legvadabb álmaikban sem merészkedő játékosok az elsődleges célpont, ergo az önmagukat casual műfajba soroló arcoknál találhat be a megújult klasszikus jobb horga, bal egyenese, vagy a sunyi csapottja.

A san francisco-i konferencián megtudhattuk, lesz a játékban Balance Board támogatás, sőt, a produktumot fejlesztő Next Level Games még multiplayer-t is implementál a májusban megjelenő, újjáélesztett retro cuccba. Miért kiemelendő egy ilyen jellegű alapkövetelmény? Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a korabeli részek nem rendelkeztek ilyennel, ily módon is előrébb lép a modernizált kivetülés.

A mozgásérzékelésen alapuló, ám Classic Controller-rel is játszható anyag többjátékos módozatának felépítése, - egyáltalán az identitása - nem ismert, lényeg, hogy belekerül, nem mindig egyedül kell majd kiszórnunk az irdatlan pofonokat a mesterséges intelligencia nem létező arcára, a hangsúly ezen helyezkedik el. Egy friss videót is levadásztunk róla, less bele, talán mégis a kedvedre való anyag lesz ez.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja