GDC 2009: Mostantól elérhető az SD kártya fejlesztett menüje

2009. március 25.
1.7011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Game Developers Conference-n, Satoru Iwata blokkjában bejelentésre került egy elvileg máris elérhető opció, melynek segítségével egyszerűbben és hatékonyabban lehet használni a konzol háttértáraként is használatos SD memória kártyákat.

A frissítésnek köszönhetően a memóriára direktben letölthetjük, majd onnan futtathatjuk is a digitális formában megvásárolt játékainkat, illetve alkalmazásainkat, úgy mint például a Weather Channel-t.

Mivel a Nintendo Wii-nek nincs beépített merevlemeze, mindent memória kártyákon tárol, ez a folyamat mostantól egyszerűbb lesz. Az új, elvileg már elérhető update támogatja a 32GB-os méretű SD kártyákat is, illetve mostantól direktben is futtathatunk róla WiiWare, Virtual Console játékokat és egyéb csatornákat, úgy mint például az egyik legnépszerűbbet, a Weather Channel-t.

A kártyán tárolt adatokhoz bármikor hozzáférhetünk a gép főmenüjének bal alsó szegmensében elhelyezett SD kártya ikonra klikkeléssel. Gyakorlatilag a rendszer készen áll, hogy 240 játékot, illetve csatornát tároljon el, több mint húsz oldalon. Reméljük, hogy ezzel kellemesebbé, valamint komfortosabbá válik a konzol használata. Úgy tűnik, hogy igen, ez is megoldva.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások