GDC 2009: Left 4 Dead: Kelendő a zombimészárlás

2009. március 27.
2.3601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Valve nagyon jó lóra tett, amikor belefogott a Left 4 Dead fejlesztésébe, és már az első képek, valamint információk alapján tudtuk, ez sem lesz mellényúlás, mint ahogyan más Valve játékok sem voltak azok.

Az idei GDC-n a kiadó egyik fejese közzétette a játék kizárólag dobozos verzióban elfogyott számadatait, amelyek valamivel több, mint 2.5 millió példányról számolnak be, értve ez alatt az Xbox 360 és a PC verziók eladásait.

Ebben az adatban viszont nincsenek benne a digitális formában letöltött anyagok, alias a Steam-es és egyéb verziók, amelyek feltehetően még egy ennyit hozzátehetnek a dobozos verziók eladási számaihoz.

Hogy egy kis további számadattal is alátámasszuk a játék sikerességét, álljon itt néhány adat a Metacritic-ről, ahol a Left 4 Dead PC-s verziói 58 teszt után 89/100-as értéken álltak meg (felhasználói értékelés 9.5/10), az Xbox 360-as verziók pedig 66 kritika után szintén 89/100-as értékelést értek el (felhasználói értékelés 7.3/10).

Így tehát érthető, hogy a Valve boszorkánykonyhájában egy jó kis játékot forraltak nekünk a srácok, nem véletlen, hogy ilyen adatokkal büszkélkedhet, a jövőben pedig további pozitív eladásokat remélnek a az illetékesek.
Left 4 Dead fejlesztésébe, és már az első képek, valamint információk alapján tudtuk, ez sem lesz mellényúlás, mint ahogyan más Valve játékok sem voltak azok.'>
nincs még hozzászólás

Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja