GDC 2009: Heteken belül érkezhet a második Fable II expanzió

2009. március 27.
1.6121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ma van a Game Developers Conference utolsó napja, Peter Molyneux pedig egészen eddig a pillanatig várt a maga kis bejelentésével, mely szerint heteken belül megérkezhet a második Fable II expanzió is.

Az első csomag, a Knothole Island szorosan követte a Fable II tavalyi megjelenését, így Peter Molyneux úgy véli, a srácok nem tudták kellőképpen kipihenni magukat, ennek némi nyoma is érezhető volt az első expanzión.

Ezúttal viszont sikerült egy kicsit szusszanniuk és valami történet orientáltabb expanzióra érdemes számítanunk, amely még tavasszal megérkezik, de már csak hetek kérdése, állítja a szerepjáték legenda. Több fontos kérdésre is válaszokat ígért Peter Molyneux, aki tehát letölti a See The Future címre keresztelt, második bővítmény, nagyobb szeletet lesz képes átlátni a Fable univerzumából. Árszabásról, vagy konkrét dátumról nem hullt le a lepel, ahogyan a tartalomról sem, inkább csak sejtetni engedett a zseniális elme. Hamarosan további információkkal jelentkezünk, addig is maradjatok a közelben.
nincs még hozzászólás

Fable II
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaDav2377 profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaMarduk profiljamarco profilja