GDC 2009: Dead Rising 2: Minden idők legnagyobb zombi hordájával

2009. március 29.
1.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A jövőre érkező Dead Rising folytatásban valami olyan nagyszabású megmozdulásra készülnek a fejlesztők, amilyenre még korábban nem volt példa a videojátékok történelmében.

A Dead Rising 2-t tető alá hozó Blue Castle egy új technológiát, a Mental Mill-t kívánja bevetni annak érdekében, hogy minden idők legnagyobb zombiseregét segítsék a képernyőkre. Konkrétan 6000 élőhalottal számolnak, akik egy időben lesznek képesek megjelenni a képernyőn.

A szám valóban lenyűgöző, de vajon kivitelezhető ilyen mennyiségű, animált karakter egy idejű megjelenítése, valamint animálása? A technika mögött álló termékmenedzser, Laura Scholl, a Game Developers Conferenece-n tartott, Izmeth Siddeek-féle prezentáció végén állította, képesek a nagyszabású mutatványra, egy olyan technológia van a Blue Castle birtokában, amely grafikai minőségromlás nélkül is alkalmas hozzávetőlegesen 6000 élőhalott ránk szabadítására. A számot Izmeth Siddeek, a Blue Castle embere nem erősítette meg, bár jó maga szintén előszeretettel beszélt a várható, példa nélküli zombi tömegekről.

A mindezt lehetővé tévő "csodaszoftver" neve Mental Mill, a Blue Castle csapata ezzel a szerszámmal dolgozik, hogy valóban érezzük az elsöprő túlerőt. Nekünk még a 600 is rémesen hangzik, pedig ez egy kövér nullával több, bárhonnan is nézzük. Képes lesz-e rá, vagy sem, minden bizonnyal egy újabb kiváló túlélő horror anyaggal leszünk gazdagabbak és immáron a PlayStation 3 is benne lesz a képben. Megjelenése sajnos csak jövőre várható. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy ki fogja megszámlálni őket, ha kezünkben lesz a reményteljes folytatás.
2 hozzászólás

Rambo

12 éve, 3 hónapja és 7 napja

Szerintem egy nullával többet írtak. Mert így elsőre az a 6000 rengetegnek tűnik.

válasz erre

Lac

12 éve, 3 hónapja és 7 napja

Hú... az már szép szám Csak bírja a hardver

válasz erre
Dead Rising 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaDav2377 profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaMarduk profiljamarco profilja