Gázmaszk és töltényöngyújtó is lesz a Metro Exodus: Artyom Edition-ben

2019. január 09.
7.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak különleges, valódi unikumnak tekinthető speciális kiadást jelentett be a 4A Games csapata a Metro Exodus-hoz, mely Artyom Edition név alatt a sorozat főszereplőjének legfontosabb felszereléseit tartalmazza egy faládikában.

Ennek megfelelően a dobozka felnyitását követően a játék mellett találunk majd egy teljes egészében működőképes órát, de Artyom töltényöngyújtója gázmaszkja, sőt dögcédulája sem maradt ki a sorból.

Ezen felül egy bőrbe bújtatott térkép mellett egy hitelesítést igazoló levél lesz még a csomag tartalma, amiből nem valószínű, hogy a közvetlen környezetünkben bárkinek is lesz majd, lévén az egész világon mindössze 10 darab készül belőle, és csak megnyerni lehet majd, megvásárolni nem.

Metro Exodus-hoz, mely Artyom Edition név alatt a sorozat főszereplőjének legfontosabb felszereléseit tartalmazza egy faládikában.'>
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 8 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

5 éve, 8 hónapja és 22 napja

Nem tudom miért, de nekem nagyon bejön, ha a térkép nem csak sima papír, hanem pl. valami ilyen megoldás, mint itt, vagy szövet alapú. Többi cucc nagyon nem tetszett, még az óra elég érdekes darab. Mennyi lesz ez nálunk vajon?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 8 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tommy

5 éve, 8 hónapja és 22 napja

Sok értelme van.

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja