Gamer PC-t épít a kiváló vízhűtéseiről ismert EK

2018. április 24.
4.2471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A leginkább hatékony vízhűtéses rendszereivel megismert EK bejelentette, hogy minimálisan ugyan, de irányt váltanak, ezáltal a cég a megszokott termékek mellett most gamer PC-k gyártásába kezdett.

Az EK Fluid Gaming Systems névre keresztelt gépezetet Hero, Champion és Legend konfigurációkban lehet majd beszerezni, és míg előbbi egy Ryzen 5 2600X-re, addig utóbbi kettő egy Ryzen 7 2700X CPU-ra épül fel, méghozzá direkt játékosoknak szánt MSI alaplapok, az első két változat esetében 16-, utóbbinál pedig 32GB RAM társaságában.

Ami még lényeges a három konfiguráció kapcsán, az a grafikus kártya, ezáltal a Hero egy GTX 160-ast, a Champion egy GTX 1070 Ti-t, míg a Legend egy GTX 1080-at kap majd, méghozzá 650-, 850- és 1000W-os EVGA tápokkal, értelemszerűen az EK saját vízhűtéses rendszerével.

Mindegyik konfiguráció kap majd közönséges HDD-t és SSD-t is, a két év garancia mellett pedig jól a zsebünkbe kell nyúlni értük, lévén sorban 2100-, 2750- és 4260 dollárba kerülnek majd. Megjelenés májusban.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 6 hónapja és 7 napja

Még túl drága nekem a vízhűtés ezért inkább maradok a léghűtésnél. mosolygó smiley

válasz erre

zender

6 éve, 6 hónapja és 7 napja

Ahogy "haldoklik" a PC piac, egyre több szereplő lép be rá. Ez tök jó.

válasz erre

Bvektor

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

Az árak kicsit magasak még vízhűtéshez is. Az alap cpu+gpu kitjüket 260?ért árulják. Ez a gép max annak jó aki nem tud magának egyedi vízhűtést építeni, de az meg ne is vegyen olyat mert a karbantartás se fog menni neki.
Nem mellesleg igazán csinálhatnának már alu rögzítőket (fittings) plexi csőhöz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profilja