Gamer Girl címmel egy női streamerről szóló FMV-t készít a Wales Interactive

2020. július 20.
5.7501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő módon sikerült visszahozniuk a köztudatba az FMV-k műfaját a Wales Interactive srácainak, akik az FMV Future csapatával kiegészülve most bemutatták Gamer Girl című legújabb élőszereplős kalandjátékukat.

Az alkotás PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megjelenhet majd szeptember magasságában, a főszerepben egy Abicake99 névre hallgató gamer lánnyal, aki streamerként éli a mindennapjait, élőzése pedig azt követően sem áll le, hogy legjobb barátja, Becky rejtélyes körülmények között eltűnik.

A Gamer Girl egy teljesen élőszereplős jelenetekre építő kaland, amit döntéseinkkel irányíthatunk majd, így egészen sok irányba elvihetjük a komplett történetet, miközben újabb képességeket oldhatunk fel hősünknek, tehát igencsak összetett élményben lesz részünk az FMV-k sajátosságaihoz mérten. Mindezt olyan szereposztás mellett, mint Alexandra Burton, David Wayman, Rebecca Calienda, vagy Sofia Maffei.

Érdekesség, hogy a bejelentés után a játék elképesztően sok negatív visszhangot keltett, mert nagyon érzékeny témát választott - ennél csak a rasszista kártya lett volna most kellemetlenebb -, így pánikszerűen elkezdték törölgetni mindenhonnan a kapcsolódó dolgokat, nincs már hivatalos honlap, a trailert is próbálják eltüntetni, aminek az oka sokak szerint talán az, hogy magát a játékot is kukázták a közösség nyomására, ha tehát tetszik is, egyelőre csigavér.

Nézd nagyban ezt a videót!



Gamer Girl című legújabb élőszereplős kalandjátékukat.'>
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 1 napja

Nem igazán értem mi is a baj ezzel a produkcióval, hogy megszórták negatívval.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 3 napja

Már nem nagyon tudom követni mi az aktuális felháborodás oka, ki(k) éppen az áldozat(ok), de nem is igazán érdekel...

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 3 napja

Te jó ég...

válasz erre
Gamer Girl
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja