Gamer egérrel bővít az ASUS

2017. április 08.
3.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS Republic of Gamers szériája nem csak hardveres komponenseket kínál a játékosok számára, hanem komplett megoldásokat és perifériákat is, melyek területén az elmúlt években sokat fejlődtek.

A monitorok mellett ugyanis az egerek, billentyűzetek és headsetek piacán is sokat újítottak és már a legnagyobb gyártókkal kívánnak versenyezni. Nemrég egy már ismert családot bővítettek, hiszen bemutatkozott a legújabb Gladius egér.

Az ASUS ROG Gladius II főként fps játékosoknak készült, ennek megfelelően egészen egyszerű vonalvezetéssel és csak a szükséges gombokkal lett felszerelve. Az előző generációhoz képest duplázták a szenzor érzékenységét, így egy 12 000 DPI-s optikai érzékelőt kapunk, melyet Omron kapcsolók és RGB LED világítás egészít ki.

A kapcsolókat egyébként cserélhetjük a gombok alatt, illetve a csomagban két kábelt is találunk, az Aura Sync RGB technológiával pedig összhangba hozhatjuk az összes ASUS terméket.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Remélem, hogy egyszercsak elfelejtik a gyártók ezt a trendet, hogy mindenhova villogó ledeket raknak. Nekem nagyon nem szimpatikus.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Micsoda underlight lesz benne!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaBvektor profiljaEspio profiljaLaci721 profiljaRyutheStaR profilja