Gameplayt kaptunk a God of War: Ragnarökből, jön a Spider-Man 2 - íme minden, amit a Sony tegnap leleplezett!

2021. szeptember 10.
100.6511
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sony tegnap este megejtette a nagy prezentációját, mely során egy kazal címet mutattak, többek között külső kiadóktól származó alkotásokat és házon belüli fejlesztéseket is - az alábbiakban olvasható az összefoglalónk.
Advertisement


Kapásból egy bombasztikus leleplezéssel indult a sor, elnézve hogy megjelent az Aspyr Media és a Lucasarts logója, ahonnan már pontosan tudtuk, hogy mire számíthatunk - Star Wars: Knights of the Old Republic bemutató! Kaptunk egy pár másodperces trailert, valamint kiderült, hogy PC-re és PS5-re fog érkezni.

Nézd nagyban ezt a videót!




A sort egy igencsak érdekesnek tűnő japán játék folytatta, ami bár első blikkre úgy tűnhetett, mintha egy új NieR-játék lenne, viszont a megannyi képkocka után kiderült, hogy nem másról van szó, mint a Project Eve című alkotásról. Az alábbiakban gameplay felvételek társaságában vizslathatjátok a programot:



Új előzetest kapott a Tiny Tina's Wonderlands címen futó Borderlands spin-off is, ami a Borderlands 2-es Dungeons & Dragons paródiát hivatott egy teljes játékká formálni. A közelharci fegyverek megjelenése örömteliek, illetve minden porcikájában hozza a klasszikus Borderlands-hangulatot a produktum.



Pár snitt erejéig tiszteletét tette a Rainbow Six Extraction, majd jött egy kisebb csalódás. Mozgás közben láthattuk a várva várt Alan Wake Remasteredet, azonban sajnos meg kellett bizonyosdnunk róla, hogy sajnos hiába ráncfelvarrták itt-ott, nagyon kopottas a grafika. Sebaj, legalább ellátogat modern konzolokra!



2022 márciusában jön next-gen konzolokra a GTA V, amit egy friss trailerrel jeleztek (engedelmetekkel nem linkelnénk, talán mindannyian tudjátok, hogy melyik játékról van szó...). Utána viszont izgalmas vizekre eveztünk: a Tango Gameworks állt elő a Ghostwire: Tokyoval, ami még mindig elképesztően fest. Íme:



A Marvel's Guardians of the Galaxy aztán egy olyan kedvcsinálóval gazdagodott, ami egy csapásra felvitte a pulzusunkat. Brutál vicces képsorok és bár eleinte sablonosnak tűnő játékmenet, mégis pofás körítés fogad minket, de minderről ti magatok is megbizonyosodhattok az alábbiakban:



Sorban következett ezután a Vampires: The Masquerade - Bloodhunt, a Deathloop, egy titokzatos új horrorjáték, a Kid A Mnesia (amit az Epic Games ad ki), valamint a Tchia, azonban utána megerősítést nyert, hogy jön az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS5-re és PC-re. Így bizony, ellátogat a negyedik felvonás és a spin-off számítógépekre - bár hogy a trilógia portja hová tűnt, arra mi is kíváncsiak lennénk.



Hogy micsoda? A PlayStation nem tartogatott meglepetéseket a mostani prezentációra? Akkor most figyelj: megvillan a Marvel logó, majd az Insomniac Games logója. Igen-igen, joggal feltételezhetnéd, hogy a Spider-Man 2-t leplezik le végre, de nem - ez bizony egy videojáték Rozsomákkal a főszerepben! Itt is van a Marvel's Wolverine első trailere, ami abszolút derült égből villámcsapásként jött:



Várható volt, hogy a Sony nem hagyja ki, hogy a saját autós bálványát, a Gran Turismo 7-et mutogassa a nagyvilág számára, és ez így is történt. Főként a grafikai újítások és a kocsik testre szabhatósága kapta ezúttal a főszerepet, és bár nem találja fel a spanyol viaszt az alant megtekinthető kis videó, de ismét elégedetten csettinthetünk a látottak kapcsán.



No de ezután megtörtént az is, amit már az imént vártunk, miszerint az Insomniac Games hivatalosan is bejelentette, hogy 2023-ban jön a Spider-Man 2. Azontúl, hogy Peter Parker és Miles Morales is játszható karakter lesz (talán lesz kooperatív mód is?!), a nagy meglepi nem más, mint hogy ezúttal Venom lesz a főellenség.



És végül, de nem utolsó sorban, jött a nagyágyú, amire a leginkább kíváncsi volt a játékosközösség: a God of War: Ragnarök. Atreus egy kicsit megnőtt, Kratoson is meglátszik a kor, és bizony a játékmenetből bevágott pillanatok nyomán mindenki joggal nyalhatja meg a tíz ujját. Megjelenési dátumot nem kaptunk, de ezzel most azért elleszünk egy darabig!

11 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Komoly felhozatal, de a géppel is rákapcsolhanának kissé. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

KOTOR remake uhhhhhh!!!! meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Háááááát újdonság nem nagyon volt... wtf smiley

válasz erre

rDAVE

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Hééé! Hol a Forspoken?! röhögő smiley
https://www.youtube.com/watch?v=AdZUrXCqUck

válasz erre

totyak

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ebből a Ragnarök, ami nagyon érdekel és én igen hálás vagyok érte, hogy az még jön PS4-re. Talán a GT7-be is belenézek. A Spider-man 2 viszont egyértelműen PS5 cím lesz már, tehát a Ratchet and Clank után itt a második játék, ami érdekel PS5-re. 2023-ra viszont még odébb van. Unchated PC verzióknak örülök, mondjuk PS4-re is megvannak. Jó lett volna a komplett széria, így olyan csonka.

válasz erre

Direktor

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Azért elég jó lett ez a felhozatal.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ejha, igen masszív a felhozatal! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

GOW iszonyat kemény lesz! mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Az a Wolverine nagyon üt pedig csak egy pici betekintés volt. A galaxis őrzői nekem nem nagyon adja.

válasz erre

muki

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Azért elég sok mindent villantott a Sony. Bár nagyon sokára fog jönni a Pókember 2.

válasz erre

Gólem

2 éve, 8 hónapja és 25 napja

Combos bemutató. A legjobban a Wolverine tetszett, nyilván. Na meg a Pókember 2 is jó lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profilja