Gameplay trailerrel gyarapodott az X-Men: Destiny

2011. június 15.
2.3941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Egy új trailer ütötte fel a fejét tegnap internet-szerte, főszerepben a Silicon Knights fejlesztése alatt álló X-Men: Destiny-vel, és úgy vélem, sokatok nevében beszélek, amikor azt mondom: nem, kétségtelenül nem ez lesz az eddig legpolgárpukkasztóbb Marvel-manifesztáció a videojátékok világában.

Sem grafika, sem (sejthetően) játékmenet szempontjából nem örvendeztet meg minket semmi olyannal, ami méltóvá tenné az X-Men cím viselésére, mindenesetre az RPG-s elemek alighanem maguk köré gyűjtenek majd egy keveset a műfaj kedvelői közül.

#tv#Megvétózhatatlan tény, hogy egy borzadályosan megrendezett kedvcsinálót (kedv-likvidálót?) kaptunk a kezünkbe - arra mindenesetre megfelel, hogy bepillantást nyerhessünk az X-Men: Destiny játékmenetébe és annak alapkonepciójába. Ahhoz már kétség sem fér, hogy szó sem lesz semmiféle "saját-karaktert-kreálok-ahogy-tetszik" mókáról, ellenben választhatunk majd három szereplő közül (Aimi Yoshida, Grant Alexander, Adrian), akiket a történet előrehaladtával aztán mások képességeivel ruházhatunk fel. Illetőleg visszatér egy elcsépelt koncepció-elem is, ez pedig a "jó vagy rossz" közötti választás lehetősége: lényegében ebben merül ki a "Destiny" (Sors) kifejezése.

A jó hír az, hogy az Xbox 360, PlayStation 3 és Wii platformokon túl a Nintendo 3DS-tulajok is elszórakozhatnak vele a metrón.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 22 napja

nekem nagyon tetszik

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja