Gameplay launch trailert kapott a COD: Advanced Warfare

2014. október 19.
1.4861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
A Call of Duty: Advanced Warfare az első olyan játék a szériában, amit az Activison az újonnan beharangozott három éves ciklusban, amivel a kiadó szerint a fejlesztők tovább tökéletesíthetik a játékokat, és emelhetik a széria sikerét.

A játék megjelenéséig még több mint két hetet várni kell, az Acitivison ezért is dobott ki egy gameplay launch trailert, amiben nem csak a single player kampányba leshetünk bele, de vethetünk egy pillantást a robbantásokra vagy Kevin Spaceyre.

A játékban Jack Mitchellként egy különleges magán katonai szervezetben, az Atlasban dolgozhatunk, melyet Spacey karaktere, Jonathan Irons vezet. Mitchellként egy mesterséges robotvázba, ún. exoskeletonba bújva apríthatjuk az ellenséget. A játék november 4-én jön Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 és PC platformra, az előrendelők pedig egy nappal korábban nekiláthatnak.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

movi

4 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ha meg valami másabbal, újjal állnak elő, akkor meg azt mondjátok "ez a COD már nem az a COD! Akinek eddig nem tettszett, annak ezután sem fog!

válasz erre

totyak

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Végül is nem mondhatom, hogy rosszul néz ki, csak egyszerűen nem érdekel. Hiába erőltetik a sci-fi vonalat, ettől semmi nem változik, marad egy sima lövölde. Ami azt illeti, szerintem ezeket a játékokat nem lehet igazán megreformálni.

válasz erre

jezzahun

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Mordorer írta:
Adja, de már nem mutat fel semmi újat. Unalomba fullad a széria.
Cod MW2 uta unalom.. szóval.. nem újdonság..

válasz erre

Mordorer

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Adja, de már nem mutat fel semmi újat. Unalomba fullad a széria.

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profilja