Gameplay videón a Robinson: The Journey

2016. szeptember 17.
3.7911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A TGS 2016 során a Crytek csapata már egy komplett demóval örvendeztette meg a Robinson: The Journey rajongóit, ami számunkra azért nagyszerű hír, mert a sok trailer és fejlesztői napló után végre a gyakorlatban is megtapasztalhatjuk, hogy miről is szól a játék.

Előre jeleznénk, hogy a többségnek biztosan csalódást okoz majd az alábbi felvétel, hiszen vélhetően csak a betanító pillanatokat ismerhetjük meg általa, így dinoszauruszból is csak például valami apróságot láthatunk futkározni.

Mindemellett elég ciki még az az egygombócos téma - oké-oké, PS Move, de akkor is -, valamint az sem túl humoros, hogy hősünknek csak egy kesztyűje lesz a képernyőn, de bele való keze már nem. Mivel közel a megjelenés, a PlayStation VR-exkluzív Robinson: The Journey nem valószínű, hogy jobb lesz ennél, de izgalmasabb pillanatok azért biztosan várni fognak benne ránk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Robinson: The Journey rajongóit, ami számunkra azért nagyszerű hír, mert a sok trailer és fejlesztői napló után végre a gyakorlatban is megtapasztalhatjuk, hogy miről is szól a játék.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 4 napja

Egy kart már biztos nehéz lett volna odaprogramozni. És eddig minden VR játék ilyen. Nagyon fura.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 4 napja

Azta*****! meglepett smiley
Lenyűgözően fest és még mindig csak egy lebegő kéz van ott... kár.

válasz erre

Santonio

8 éve, 2 hónapja és 4 napja

De gyönyörű ez a játék! meglepett smiley Viszont egy-két helyen nagyon gagyi hatást is kelt, pl amikor a dinó nekimegy a levélnek az meg se moccan.

válasz erre
Robinson: The Journey
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja