Gameplay videón a PGA Tour 2K21

2020. június 17.
8.2991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan orbitális golfozós örömökbe vethetjük magunkat a PGA Tour 2K21 társaságában, viszont ha eddig nem tudtuk elképzelni, miként fog alakulni maga a játékmenet, akkor jó hír, hogy itt az első gameplay videó.

Ráadásul nem is aprózták el, mivelhogy több mint hét percnyi felvételen keresztül ismerkedhetünk meg a PGA Tour 2K21 sajátosságaival, ebben pedig több pályát is láthatunk. Ebből fakadóan a technikai fejlődést is szemügyre vehetjük, hovatovább kapunk egy képet arról, hogy miként fognak telni a szoftverrel töltött perceink.

Az alkotás debütálása augusztus 21-ére tehető, ekkor fog ugyanis megjelenni a főbb platformokra, ergo PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, már persze ha minden a tervek szerint alakul. Most pedig jöjjön a szóban forgó gameplay anyag:

Nézd nagyban ezt a videót!



PGA Tour 2K21 társaságában, viszont ha eddig nem tudtuk elképzelni, miként fog alakulni maga a játékmenet, akkor jó hír, hogy itt az első gameplay videó.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 1 hónapja és 26 napja

Király a hangulata, tetszenek mostanában újra ezek a lazulósabb játékok.

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja és 26 napja

Régen imádtam az ilyen játékokat de az volt már vagy tizenöt éve! röhögő smiley De ezt lehet hogy tolom majd megint újra.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 26 napja

Baromi jól néz ki!

válasz erre
PGA Tour 2K21
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja