Gameplay videón a Horizon: Zero Dawn csodálatos világa

2017. február 14.
3.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb közel 7 perces gameplay felvétel látta meg a napvilágot néhány órával ezelőtt a Horizon: Zero Dawn-ról, amiről nem tudni, hogy pontosan hogyan szivárgott ki, ellenben nagyon örülhetünk annak, hogy nem maradt fiókban a megjelenés előtt.

Az alábbiakban ugyanis túlzás nélkül egy minden eddiginél átfogóbb prezentációt kapunk a Horizon: Zero Dawn-ról, amelyben a csodálatos nyitott világ mellett olyan dolgokat is megismerhetünk, amiről eddig még csak hallottunk.

Példának okáért bemutatkozik számtalan új helyszín, a felfedezés szabadsága, a harc, de ami minket igazán lenyűgözött, hogy végre testközelből is megismerhetünk egy emberi települést, amire emlékeink szerint ilyen alapossággal eddig még nem volt példa. Megjelenés március 1-jén, kizárólag PS4-re!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem tudom, hogy a vadászatnak mi lesz a szerepe a játékban, de remélem, hogy nem ez fogja kitenni a játékidő nagyrészét. Eddig minden gameplay videó nagyrésze ebből állt, szinte csak azt láttunk. Mondjuk annyira jónak ígérkezik a játék, hogy még lehet a túlzott vadászat is megbocsátható lesz neki.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Még mindig nagyon várós!
Mikor jelenik már meg!!!??!?!?

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Gyönyörű ez a játék!

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMonyo profiljaMarduk profiljaLaci721 profilja adambalonyi profiljaLoginRs profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaVis Major profiljaturatur profilja